lauantai 15. toukokuuta 2010

Derbylauantai!

WOOHOOOO! Tänään se viimein on, TPS:n ja FC Interin eka kohtaaminen kauden aikana. Niin ja nyt siis puhun jalkapallosta, jos joku ei tajunnut :)

Lippu tuli hankittua matsiin hyvissä ajoin. Illalla klo 19 tämä tyttö istuu Veritas-stadionin katsomossa toivomassa, että TPS:n maalilaulu soi mahdollisimman monta kertaa. Harmi vaan, että tuo Sydän rinnassa on yksi hirveimmistä maalilauluista, jonka tiedän. Iso osa noista maalilauluista on niin kamalia, että onneksi en aivan kovin monen joukkueen biisejä edes tiedä.

Jos biisit tarttuvat yleensä hyvin mieleenne, älkää missään tapauksessa kuunnelko seuraavaa renkutusta. Ainakin mulla tuo kappale takertuu päähän päiväkausiksi, eikä lähde sieltä pois millään tonavakaunoisella tai pikkukakkosenpostilla. Mutta pelissä Sydän rinnassa saa kuitenkin siis soida, koska se merkitsee, että lempijoukkueeni on tehnyt maalin.


Oivoivoi, miten hermostunut olen pelin takia. Ei sitä mitkään Tepsi-Honka- tai TPS-HJK-matsit saa tällaista kihelmöintiä aikaiseksi kuin tämä turkulaisjoukkueiden kohtaaminen. Ei voisi kauniimpaan päivään osua tämä derby-ottelu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti