perjantai 14. toukokuuta 2010

Kesäsoittis

Viimeisen parin päivän aikana kevät on edennyt niin valtavalla vauhdilla, että kadulla on voinut tallustella kesävaatteissa. Olen räiskinyt huonolla kamarellani ja kuvauskyvyilläni kymmeniä ja kymmeniä kuvia, mutta korkeintaan pariin kuvaan olen saanut vangittua edes siedettävällä tavalla puiden ja pensaiden vihreyden, maisemien sävyt ja ilmassa väreilevän tunnelman.

Todellinen kuvaajalahjakkuus asialla ;) Mutta välittyy tuosta sentään minulle lähipihan kirsikkapuiden kukat ja mäkisyys :)

Onneksi tunnelmia ei tarvitse yrittää vangita vain valokuviin. Minä tallennan tunnelmiani usein soittolistojen avulla. Tänään päätin aloittaa kesäsoittolistan kokoamisen. Joka päivä listalle olisi tarkoitus lisätä yksi kappale, mutta jos mitään erityistä "päivän biisiä" ei tule mieleen, jätän tietysti päivittämättä listaani. Ja jos taas joinain päivinä haluan lisätä listalle useammankin kappaleen, sitten teen niin.

Listan kehittymistä voi seurata Spotifyn kautta täällä. Aion kuitenkin kerran viikossa ilmoitella viikon aikana listalle kertyneet kappaleet täällä blogissakin.

Tämän päivän biisiksi valitsin Martha Reeves & The Vandellasin Dancing in the Streetin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti