perjantai 28. toukokuuta 2010

Pikkukeskiviikon tunnari

Sen jälkeen, kun pari viikkoa sitten kirjoitin Pikkukeskiviikko-sarjasta, blogiini on eksynyt yksi jos toinenkin googlettaja hakusanoilla "Pikkukeskiviikko tunnari", "Lillaonsdag tunnari" tai "Pikkukeskiviikko tunnussävelmä". Blogiin eksyneet ovat joutuneet pettymään, sillä sarjan tunnarikappaletta ei täällä ole mainittu. Mutta mainitaan se nyt!

Kappale on Plastic Bertrandin Ça plane pour moi. Itsekin sain Pikkukeskiviikon ensimmäisen tuotantokauden aikana metsästää kappaletta, kunnes sen jostain vähän vahingossa sain selville.


Kun nyt viime päivinä euroviisut ovat tässäkin blogissa olleet kovasti esillä, en malta olla kertomatta faktaa, että Plastic Bertrand oli kisassa mukana Luxemburgin edustajana vuonna 1987, jolloin Suomea taas edusti Vicky Rosti Sata salamaa -hitillä. Vicky päihitti Plastic Bertrandin, joka jäi kisan toiseksi viimeiseksi kappaleellaan "Amour amour". Että tällaista pienti musiikkitriviaa näin perjantai-illan ratoksi.

2 kommenttia:

  1. Niin minäkin tänne eksyin. Kiitos tunnarin tiedoista. Täytyy yrittää saada kappale tulevan loman ajaksi soittoääneksi. "Ca plane pour moi" ~ "Tout baigne".

    VastaaPoista
  2. Kiva, että pystyin olemaan avuksi :) Ja toivottavasti saat kappaleen soittariksi.

    VastaaPoista