keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Toukokuun puolivälin soitetuimmat

Koska viime viikolla sain soittoon muitakin levyjä kuin The Nationalin High Violetin ja Merirosvoradio-leffan soundtrackin, olen kyennyt listaamaan parin viime viikon aikana eniten kuuntelemiani biisejä.

Jos toissa viikolla minulla oli levyjumitus, viime viikolla kärsin biisijumituksesta. Onneksi isäni vanhat kokoelmakasetit helpottivat pahinta jumittelua, sillä muuten tällä listalla olisi vain Jimi Hendrixin ja Two Door Cinema Clubin ja Nationalin biisit. Mutta nyt siellä on sentään pari muutakin kappaletta.

The National: Terrible Love
David Bowie: Space Oddity
Salem al Fakir: Astronaut
Kleerup: With Every Heartbeat (feat. Robyn)
The Killers: Human
The Turtles: Elenore
Two Door Cinema Club: What You Know
The Easybeats: Friday on My Mind
The National: Anyone's Ghost
Jimi Hendrix: The Wind Cries Mary
(lista kuunneltavissa Spotifysta)

Koskahan kyllästyn tuohon The Nationalin levyyn? Vielä ei ole löytynyt rajoja sen kuunteluun, vaan joudun järjellä maanittelemaan itseni lopettamaan levyn kuuntelun. Merirosvoradion soundtrackista olen sentään päässyt jo eroon, nyt kun vanhan musiikin nälkää täyttää isän kasetit.

Isän kaseteilta listalle on päätynyt Space Oddity. Olen hieman hämmentynyt, että kaseteilla on ollut hyvin runsaasti Bowien biisejä, koska isäni ei mikään hillitön miehen fani ole kuitenkaan käsittääkseni ollut. Yhdellä isän kaseteista oli Space Oddityn suomenkielinenkin versio. Tuo Arto Sotavallan esitys oli mielestäni mainio. Harmi vaan, etten saa liitettyä tuota Kapteeni Tom -kappaletta esille tänne blogiin. Sotavallan muita käännöskappaleita kyllä voi Spotifysta kuunnella.

Tajuan vasta nyt, että listallahan on kolme ruotsalaisbiisiä. Onpas sitä nyt ollut länsinaapurin artistit suosiossa. Two Door Cinema Club soi noista siis eniten. Kolmekohan iltaa jumitin tanssimassa tuota biisiä? Naapureilla varmaan on hermot olleet riekaleina, kun sama biisi pauhaa seinien läpi.

Ja jotta naapureita todellakaan ei olisi päästetty helpolla, olen vielä laulanut The Killersiä täysillä. Biisi nyt sentään oli huolella valittu sellaiseksi, että varmasti osaan laulaa sen melko siedettävän kuuloisesti. En tajua, mikä siinä on, että kotona ujostuttaa laulaa kovaa. Kaikki pieni ininiälaulu tuhoaa äänen, joten välillä on sitten pakko revitellä ja minulle tuo Human on osoittautunut loistavaksi "ääniterapiabiisiksi".

Tällä viikolla soitossa on ollut tietysti euroviisubiisejä, mutta älkää pelätkö, ensi viikon listan biisit eivät tule olemaan viisubiisejä, koska soitossa on ollut muitakin levyjä ja biisejä. Ihan niin hullu en ole, että pelkästään euroviisuja kuuntelisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti