torstai 6. toukokuuta 2010

Ranskalainen ilta

Jos tämä ilta olisi sujunut alkuviikon suunnitelmien mukaisesti, olisin parhaillaan suorittamassa jokirannassa Akateemista Aurajokilaivuritutkintoa. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos, kun totesin ettei jokilaivoilla juominen, haalareissa rymyäminen ja alkoholin pahentamat allergiaoireet juuri nyt houkuta.

Jotta torstai-iltani ei menisi kanavasurffaillessa ja harmitellessa AATUn väliin jäämistä, päätin viettää tähän rakoon perinteisen ranskalaisen illan. Tämä on nyt kolmas vuosi, kun vietän kotonani tällaista iltaa. Voin siis rehellisesti sanoa, että tämä on vuosittainen perinne. Iltaan kuuluu hyvää naposteltavaa, juomaa, leffoja ja musiikkia. Ja tätä iltaa vietän siis yksin, jotta pystyn täysin kontrolloimaan illan kulun ja fiiliksen :)

Tässä hieman illan eväitä

Tuorejuustoja, ranskalaista maalaisleipää, kuoharia ja suklaata

Nuo evääthän eivät tästä illasta vielä ranskalaista tee, varsinkin kun kuoharikin on italialaista, eikä oikeaa samppanjaa ;) Ranskan kotiini tuo ranskankielinen musiikki ja elokuvat.

Kimpassa ja Hinnasta viis ovat tällaiseen iltaan sopivan kevyitä katsottavia. Kuten huomaatte, molemmissa elokuvissa on mukana ihana Audrey Tautou.

Ranskalainen ilta on jotain, jonka avulla saan kesän kunnolla käyntiin. Tänä vuonna tämä ilta tulee vietettyä harvinaisen aikaisin, mutta toisaalta hyvä niin, sillä aiempina vuosina suklaamakeiset ovat tahtoneet sulaa helteessä velliksi, ja juomat ovat väljähtyneet ikävän nopeasti.


Nyt heittäydyn nojatuoliin katselemaan leffoja. Hauskaa torstai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti