keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Shoppailua

Suunnitelmissa oli, että tähän olisi tullut tarina siitä, kuinka ostin tänään vuoden hienoimman levyn, The Nationalin High Violetin. Valitettavasti en voikaan kertoa tuota tarinaa, koska vetkuttelin levykauppaan lähtöä päivällä niin pitkään, että saavuin kauppaan sillä hetkellä, kun viimeinen High Violet myytiin juuri hyllystä. Höh ja voi! No mutta huomiseksi lahjaksihan levy oli tarkoitus hankkia, joten pystyn kyllä kestämään tämän reilun 9 tunnin odottelun Spotifyn avulla, jos jännitykseltäni en saa nukuttua yöllä.

Olisin toki voinut kävellä tänäänkin johonkin toiseen levykauppaan ostamaan High Violetin, mutta jotenkin se olisi tuntunut lempilevykaupan pettämiseltä. En kuitenkaan osannut palata pettymyksen jälkeen heti kotiinkaan, joten päätin mennä katsomaan viikonlopun mielessäni kummitellutta takkia.

Olen jo pari vuotta etsinyt itselleni rentoa kevät- ja syyskeleille sopivaa pusakkaa, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan. Perjantaina sitten ajauduin jotenkin H&M:n poikien osastolle, jossa aloin katsella ale-rekin takkivalikoimaa. Mukavan armeijahenkiset siniset kangaspusakat miellyttivät silmääni. Sitten katseeni osui takkiin, joka heti henkarilla näytti minun malliselta takilta.

Petrolinsininen tekonahkatakki ei muuten erityisemmin kiinnostanut, mutta sitä oli pakko sovittaa, koska malliltaan se näytti täydelliseltä. Ja todella, takin vetoketju meni vaivatta ylös asti kiinni, eikä takki pussittanut ylläni oudosti. Kokolapun mukaan takki oli tehty 170-senttisille pojille, on siis täysin luonnollista, että se sopii hyvin myös 155-senttiselle naiselle. Nahkatakkisovituksesta innostuneena nappasin sellaisen kivan sinisen armejatakin ylleni samaa kokoa ja kas, sekin oli ylläni erinomainen! Koska haaveilin kuitenkin vihreästä takista, jätin sinisen löytöni vielä kauppaan.

Viikonloppuna mietin takkia moneen kertaan ja päätin, että kävisin tänään sovittamassa sitä uudelleen. Kun sitten tänään menin ale-rekin luo, siellä roikkui kolme vihreää armeijatakkia sinisten vieressä! Minun riemuksi yksi takeista oli kokoa 170cm, joten sain kuin sainkin toivomani vihreän takin. Toivottavasti huomenna tämä hyvin alkanut shoppailuviikko jatkuu ja saan kovasti toivomani High Violet -levyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti