maanantai 17. toukokuuta 2010

Arcade Fire Suomeen!

Tänä aamuna meinasi aamutee mennä henkitorveen, kun nettiä selatessa Hesarin nettisivuilla kerrottiin Arcade Firen saapuvan Suomeen kesäkuun 28. päivä. Bändi esiintyy Helsingin Senaatintorilla, mutta suurenkuuloisesta keikka-alueesta huolimatta keikalle myydään kuulemma vain muutama tuhat lippua.

Olen niin kovasti odottanut vuosien ajant tämän bändin saapumista Suomeen, etten kestä ajatusta yhtyeen keikan missaamisesta. Muttamutta... Arvatkaapa vaan, onko minulla tällä hetkellä varaa ostaa keikkalippua. Niin, ei ole. Kesätyöttömyys takaa sen, ettei tämä tyttö voi levitellä rahoja ihan miten sattuu, eikä tällainen yllättävä keikkalippumeno valitettavasti vain sovi suunnitelmiini.

Sillä välin, kun minä huokailen ja kiroan, että missaan tämän Arcade Firen keikan, suosittelen nyt kuitenkin muita hakeutumaan ensi maanantaina jonnekin ostamaan lippua keikalle. Arcade Firen keikat ovat kovasti kehuttuja ja nyt olisi vielä mahdollisuus päästä istumaan Helsingin Tuomiokirkon portaille katsomaan loistavaa yhtyettä.



Ps. Tyhmyyksissäni katsoin tuon yllä olevan videon kirjoitettuani muun jutun. Kummasti rupesi kurkkua kuristamaan, kun tajusin, etten pääse kuulemaan tuota biisiä livenä. Montakohan pulloa pitäisi puistoista ja jokirannasta kerätä, että pääsisin sittenkin keikalle? Tai suostuisikohan naapurin mummot maksamaan pari kolikkoa siitä, että käyn pyyhkimässä pölyjä heidän kirjahyllyjensä päältä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti