lauantai 28. maaliskuuta 2009

Wales-Suomi-pelin kunniaksi

Illan futisottelun innoittamana mietin, mitä kaikkea vastustajamaastamme tulee mieleen. Tässä ensimmäiset mielikuvat maasta:

1. Lampaat



2. Poirot-kirjojen poliisitarkastaja Japp



3. Ryan Giggs
(kyllä sentään edes yksi jalkapalloilijakin mieleen tuli :) )

4. Sian pää

(katsokaa nyt tuota kartan muotoa. Esim. osat 22, 14 ja 13 muotostavat selvästi kärsän, 20 on otsa ja silmäkuoppa ja 21 korva.)


5. Ja viimeisenä, mutta ei taatustikaan vähäisimpänä tämä loistava bändi



Pari vuotta sitten pääsin näkemään Jamesin ihan vierestä livenä. Ihmettelin, kun Ruisrockissa ihmiset kävivät kättelemässä vieressä seissyttä lyhyttä miestä. Tarkempi vilkaisu mieheen osoittikin, että siinä seisoi Manicsien laulaja polttamassa tupakkaa ja katsomassa The Cardigansin keikkaa. Itse en viitsinyt häiritä miehen puuhia, mutta eräältä kaveriltani saattaa löytyä puuhaketta, jonka päällä mies on seissyt :D

Nyt täytyy lähteä lähikuppilaan seuraamaan peliä. Jos joka kymmenes katsoja Cardiffin Millennium-stadionilla on suomalainen, niin eiköhän siitä noin 1500 hengen suomalaiskatsomosta lähde sellainen meteli ja kannustus, että Suomi tänään voittaa! Mutta ennen peliä täytyy itsekin fiilistellä vielä tällä . Jossain tuolla massassa seisoin, huusin ja lauloin minäkin :)

2 kommenttia:

  1. Kuinka sattuikaan: 'Tubesiin ilmestyi äskettäin Manicsien toukokuussa julkaistavan albumin avausraita Peeled Apples!

    http://www.youtube.com/watch?v=-DCB7bTGcFo

    VastaaPoista
  2. En tiedä, mitä ihmettä olen odottanut tuolta Manicsien uudelta biisiltä. En vain innostu siitä. Oma veikkaukseni on, että pitäisin biisistä, jos en tietäisi sen esittäjää. Nyt olen vain pettynyt, enkä oikein ymmärrä miksi, koska biisi kuitenkin tuntuu miellyttävän muita, enkä itsekään löydä siitä mitään varsinaista vikaa.

    Toinen häiritsevä seikka on, etten keksi, keneltä toiselta laulajalta James tuossa kuulostaa. No, täytyy kuunnella uudelleen ja uudelleeni biisiä, niin ehkä pääsen pettymyksen yli ja keksin vastauksen tuohon toiseenkin kysymykseen :)

    VastaaPoista