torstai 5. maaliskuuta 2009

Ta-dah!

Tässä sitä nyt viimein pääsee kirjoittamaan omaa blogia ajankuluksi!

Jo jonkin aikaa on ollut tarkoitus pitää omaa blogia, mutta suunnittelu vei oman aikansa. Esim. blogin nimen keksimiseen sai kummasti tuhlattua illan tunteja. Ensimmäinen nimi-idea taisi olla The music or the misery. Tuon nimen oli tarkoitus viitata Nick Hornbyn High Fidelity -romaaniin, mutta misery-sanan esiintyminen nimessä olisi ollut, no, turhan masentavaa. Championship vinyl taas ei sovi oikein blogin nimeksi. Sitten mieleen tuli jostain tuo The Sound of Music, mikä sopi mielestäni nimeksi senkin takia, että siitä tulee mieleen musiikki ja elokuvat, joista varmaan eniten tulen tänne kirjoittaneeksi.

Nimiongelman ratkettua blogille piti tietysti valita visuaalinen ilme. Halusin ehdottomasti blogin nimen taustalle kuvan. Sen suunnittelu kesti hetken, mutta vilkaistuani omaa levyhyllyä tajusin haluavani kuvan levykasoista. Oman levyhyllyn tuijottaminen kun tuntuu lähes yhtä rauhoittavalta kuin hyvän musiikin kuuntelu. Jossain vaiheessa haluan kyllä saada tänne kuvia myös omista rakkaista levyistäni.

Nyt blogi on siis muuten valmis, mutta kirjoitettua sisältöä täältä puuttuu. Eiköhän sitä tässä aika vauhdilla ala syntyä :)

Jos olet joku muu kuin minä, ja olet eksynyt tänne kirjoituksiani lukemaan, kommentoi toki juttujani, jotta tiedän sinun olemassaolostasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti