perjantai 16. huhtikuuta 2010

Perjantaita

Muutaman lehtijutun kirjoittaminen vei tästä tytöstä niin pahasti kirjoitushalut, että ajatuskin blogitekstien laatimisesta ahdisti. Joskus todella voi käydä niin, että kirjoittaminen tuntuu rankalta työltä ja päässä vain surisee ja lentelee sanoja, sanontoja ja kielioppisääntöjä unissakin.

Havaitsin lehtijuttuja tehdessä, että multa oli kadonnut kyky kirjoittaa luontevasti mm. omistusliitteitä sanoihin. Ja vielä pahemmin tuntui olevan kateissa sanojen viittaussuhteet. Kun oma äidinkieli, jota kaiken huipuksi opiskelee pääaineena yliopistossa, katoaa aivoista noinkin pahasti, tekisi vain mieli paeta jonnekin kauas ja olla käyttämättä kieltä lainkaan. Ilmeisesti kyse oli jostain äärimmäisestä stressireaktiosta, koska nyt kirjoittaminen tuntuu taas helpolta, kun muutamaan päivään ei ole pakottanut itseään kokoamaan sanoista järkeviä lauseita. Jos sitä nyt sitten viikonloppuna saisi kirjoitettua joitain lupailtuja juttuja tänne blogiinkin.

Tänään en aio kirjoittaa mitään, vaan ilta kuluu kaverin luona juustojen, viinin ja kirjallisuuskeskustelun parissa. Tarkoitus olisi jutella niinkin korkeakulttuurisista teoksista kuin Twilight-kirjoista :D

 Kuva täältä

 Keskustelun lisäksi saatamme kaverin kanssa katsoa Uusikuu-elokuvan ihan vain virkistääksemme muistiamme. Tästä tulee varmasti hauska ilta!

Mukavaa viikonlopun alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti