maanantai 26. huhtikuuta 2010

Soitetuimmat viikolla 16

Viime viikon soitetuimpien listalla näkyy aika vahvasti Flow-festivaalin esiintyjälistan vaikutus. Tosin aika moni Flown esiintyjistä soi levylautasellani muutenkin niin usein, että nämä biisit olisivat saattaneet päätyä soittoon ihan sattumaltakin.

Roxette: Dangerous
The Velvet Underground: Pale Blue Eyes
U2: Staring at the Sun
Eddie Vedder: Long Nights
Jens Carelius: The Beat of the Travel
The Temper Trap: Love Lost
The XX: Islands
The Radio Dept.: The Worst Taste in Music
Jónsi: Kolniður
Air: Cherry Blossom Girl
(Spotifyn käyttäjät voivat kuunnella listan täältä)

Roxette päätyi listalle eilisen fiilistelyn takia. Dangerous soi sen verran monta kertaa toistolla läpi, että naapurit saattoivat menettää hermonsa, varsinkin kun minä yritin laulaa biisiä mukana, vaikka ääneni on parhaillaan melko kamalaa ininää allergiaoireiden takia.

The Temper Trapkin nousi soittikselle eilen. Kävin katsomassa Kinokoplassa uundelleen (500) Days of Summer -elokuvan. Kotiin palattua oli pakko hieman nautiskella leffassa soineen aussibändin biisejä.

Jens Careliuksesta kirjoitin viime viikolla. Jutussa mainitsin myös Vedderin ja Into the Wild -leffan, ja pitihän tuo elokuva sitten katsoa uudelleen. Long Nights on poiminta leffan soundtrackilta.

The XX, The Radio Dept, Jónsi ja Air ovat siis kesällä Flowssa nähtäviä esiintyjiä. The Radio Dept. muuten julkaisi viime viikolla uuden levynsä Clinging to a Scheme, joka nopealla kuuntelulla vaikutti todella hyvältä. Ehkäpä levyltä nousee biisi tai pari seuraavalle soitetuimpien listalle.

Lopuksi täytyy nostaa listalle vielä yksi biisi, jota Spotifysta ei löydy. Kyseessä on The Nationalin toukokuussa julkaistavan High Violet -albumin Afraid of Everyone -raita. High Violet on muuten kuunneltavissa ennakkoon New York Timesin nettisivuilla! Voin sanoa, että High Violet kamppailee aivan taatusti vuoden parhaiden levyjen listallani vuoden lopussa. Erinomainen levy siis kyseessä, joten hophop siitä nyt kuuntelmeaan levyä ennakkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti