keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Kuunnelluimmat viikolla 13

Viime viikolla tuli kuunneltua todella paljon musiikkia ja todella kummallisilta bändeiltä ja artisteilta. Itse asiassa tämä soitetuimpien lista näyttää lopulta yllättävän normaalilta, kun mietin, mitä kaikkea viikon aikana tuli kuunneltua.

Jori Hulkkonen: Re Last Year feat. Villa Nah
Falco: Rock Me Amadeus
Bishop Allen: Middle Management
The Everly Brothers:  All I Have To Do Is Dream
Talking Heads: Psycho Killer
Jónsi: Go Do
Steely Dan: Do It Again
Nightwish: While Your Lips Are Still Red
Mumford & Sons: Little Lion Man
Happoradio: Olette kauniita

(Spotifyn käyttäjät voivat kuunnella soittolista täältä)

Ehdottomasti viikon soitetuin kappale on soittolistan eka biisi. Tuo Jori Hulkkosen ja Villa Nahin kappale pitää sisällään niin monta koukkua, että se jää väkisin soimaan päähän. Ja biisi on samalla tavalla valoisan vaalea harmaa kuin viime aikoijen kevätpäivät. Miksi aurinko piilottelee itseään pilvien takana? Tule rohkeasti esiin vaan!

Falcon Rock Me Amadeus on jatkanut tehokasta soimista aina viime lauantaista lähtien. Katsoin silloin Adventureland-leffan, jossa on erinomainen soundtrack. Lisää leffasta ja sen musiikeista kuulette lähipäivinä!

Bishop Allenin kappale ajautui soittoon kaverin Facebook-statuksen takia. Yksinkertaisella Alright!-viestillä voi olla yllättävä vaikutus jukeboxpäälleni. Vietin melko tuskaisen tunnin, kun etsin tuota biisiä, joka oli kaverin viestin takia alkanut soida päässäni.

Jónsin levyä olen odottanut kuumeisesti aina siitä hetkestä lähtien, kun kuulin tämän Sigur Rós -laulajan julkaisevan sooloalbumin. Levy ilmestyi viimein tänään! Harmi kyllä kukkarosta ei löydy rahaa levyn ostamiseen, mutta onneksi se löytyy Spotifysta. Ja kunhan rahat saan kasaan, syöksyn HETI ostamaan levyn itselleni.

Soittolistan kummajaisina joku voi pitää Nightwishin ja Happoradion biisejä. While Your Lips Are Still Red on suunnilleen ainoa Nightwishin biisi, jota kotona silloin tällöin kuuntelen. Happoradio on itsellenikin yllätys. Olen pitänyt bändiä jotenkin tylsänä aikuisrockyhtyeenä, enkä erityisemmin ole perehtynyt sen musiikkiin. Viime keskiviikkona tarkoituksena oli kuunnella Spotifysta vain bändin mainio versio Leevi & The Leavingsin Unelmia ja toimistohommia -kappaleesta. Jossain vaiheessa iltaa sitten tajusin, että olin kuunnellut jo monta tuntia putkeen Happoradion biisejä ja jopa pidin niistä. Edes suomenkieliset sanat eivät enää häirinneet minua.

Tämä alkuviikko on sujunut aika vahvasti Adventureland-leffan soundtrackin tahdissa. Ensi viikon alussa sitten näette taas, mitä täällä on levylautasella oikein pyörinyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti