torstai 2. syyskuuta 2010

Haasteita kerrakseen

Kuuden vaatteen haasteen ja biisihaasteen lisäksi elämääni on viime päivinä ilmestynyt isoja arjen haasteitakin. Eilisiltana niskaan pudonnut ikävä uutispommi aluksi lamautti ja aiheutti pientä ahdistusta, mutta nukutun yön jälkeen lamaannus helpotti ja pikkuhiljaa sain kasattua itselleni suunnitelman, jonka avulla ikävästä tilanteesta pitäisi pystyä luikertelemaan pois. Pieniä haasteita on luvassa, mutta kun pakko on selviytyä, kyllä minä myös selviän! Lannistumisesta ei olisi mitään hyötyä. Päinvastoin, sillä sitä vasta asiat hankalaksi itselleen tekisikin! Ja no näistä pikkuhaasteista pääsee sentään jotenkin eroon, koska kyseessä ei kuitenkaan ole oikeudelta tulleet haasteet :)

Palataanpa nyt kuitenkin niihin kevyisiin ja mukaviin haasteisiin. Vaatehaasteen kuulumisia kirjoittelen huomenna, keskitytään tänään biisimeemiin.

Day 06 - A song that reminds of you of somewhere: The Rasmus: In the Shadows


Elokuu 2004, jokin Hyde Parkin laidalla oleva Sainsbury's -kauppa, Lontoo.

Kädessä vesipullo ja yrttisipsipussi, ehkä myös kolmioleipäpakkaus. Ranteessa roikkuvassa keltaisessa muovipussissa Notting Hillistä ostettuja persikoita. Ja kaiuttimista kuuluu tuttu "Ooo-o-Oo-ooo, Ooo-o-Ooo-ooo-o-ooo".

Seison kassajonossa ja mietin, mikä hemmetin tuttu biisi onkaan kyseessä. Sitten alkaa säkeistö ja tajuan, että Rasmushan se on, In the Shadows. Tekisi mieli laulaa mukana, mutta kassaneiti tuskin arvostaisi laululurittelujani. Maksan siis ostokset ja tanssahtelen biisiä meilessäni hyräilen kaverin kanssa puistoon syömään eväitä. Väsyttää ja yritämme torkkua nurmikolla, mutta keltainen muovipussi ja persikoiden tuoksu houkuttelee paikalle ampiaisia. Ei auta kuin kerätä tavarat kasaan ja lähteä tallustelemaan kohti metroasemaa.

Kaiken tämän muistan vielä syyskuussa 2010. Muistan muovipussit, mehiläiset, väsyneen tunteen ja persikoista tahmeat sormet oikeastaan aina, kun In the Shadows soi. Ja juuri nyt, kun Lontoo-ikävä on suunnattoman suuri, eikä varaa matkailuun ole, on se sentään kiva liidellä muistoissa takaisin Hyde Parkiin In the Shadowsin tahdissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti