maanantai 27. syyskuuta 2010

Kiukkusiivousta Bloc Partyn tahdissa

Aamulla heräsiin ihanaan syksyn auringonpaisteeseen. Mutta kun sain silmät auki, ympärillä näkyi sotkuistakin sotkuisempi asunto, jossa tuolit ovat täynnä pyykkipinoja, epämääräiset paperipinot keräilevät pöydillä ja nurkissa pölyä ja keittiössä astiapinot uhmaavat maan vetovoimaa.

Nyt sitten kaamean kiukun vallassa siivoan asuntoani kuin hullu, huudattaen samalla stereoista Bloc Partyn Silent Alarm -levyä, joka vuosien saatossa on osoittautunut erittäin hyväksi taustamusiikiksi tällaisten raivosiivouskohtausten aikana. Siistiä ja puhdasta jälkeä syntyy hujauksessa, kun taustalla soi Like Eating Glass, Positive Tension, This Modern Love tai Helicopter, jonka tahdissa korkeimmistakin nurkista jaksaa pomppia pyyhkimään pölyt.



 



Upea sää houkuttelee nyt hetkeksi ulos kävelylle, mutta urakka tiskiharjan ja pölyhuiskun varressa jatkuu valitettavasti vielä illan ajan. Ei tällaista hyvää siivousfiilistä nimittäin pidä heittää hukkaan ;) Naapurin mummoille täytyy kuitenkin sallia pieni tauko Bloc Partyn kuuntelusta, joten lenkkipolut kutsuva.

Ihanan aurinkoista syysmaanantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti