sunnuntai 29. elokuuta 2010

Tanssi alkaa tänään!

Moneen otteeseen olen todennut, että television kykyohjelmista suosikkini on Tanssi, jos osaat eli So You Think You Can Dance. Keväällä riemuitsin siitä, että ohjelmasta tehtäisiin Suomessakin oma tuotantokausi. Tänään pitkä odotukseni loppuu, kun nuo Suomen jaksot viimein alkavat Nelosella!

Totta puhuakseni olen kyllä jo nähnyt illalla esitettävän Dancen ensimmäisen jakson. Helsingin koetansseja käsitellyt avausjakso on ollut jo viikon verran katsottavana Ruutu.fi-sivustolla. Kärsimätön ja utelias kun olin, pakkohan se jakso oli jo ennakkoon nähdä.

Muistan olleeni keväällä huolissani siitä, hakisiko Suomen tanssijalahjakkuudet mukaan ohjelmaan vai olisiko koetansseissa paikalla vain julkisuutta kalastelevia "tanssijoita". Jo ensimmäinen koetanssijakso osoitti huoleni olleen turha. Ainakin Helsingissä hakijoiden taso tuntuu olleen hyvä. Lisäksi ohjelmassa ei juurikaan anneta ruutuaikaa kehnoille julkisuuskalastelijoille, vaan esille pääsee oikeasti lahjakkaat tanssijat.

Suosittelen todella avaamaan telkkarin tänään klo 19 Neloselle, sillä nuorten suomalaisten tanssia on todella ilo katsella ja ohjelma on laadukasta ja leppoisaa viihdettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti