sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kesän viime henkäykset

Ihanaaihanaaihanaa! Viimein on oikein kunnon syksy. Tänään tunsin ensimmäistä kertaa nenässäni kaipaamani elokuun tuoksun. Tätä tuoksua ja vuodenaikaa olen odottanut koko vuoden! Jos jotain rakastan, niin elokuun ilmaa.

Olen niin innoissani tästä syksystä, että oli pakko tehdä pieniä muutoksia soittolistoilleni. Tarkoitus oli julkaista huomenna soittis, jolle olin koonnut parin viime viikon soitetuimpia kappaleita. Mutta koska tuo soittolista olisi ollut täynnä vielä kesän biisejäni, päätin nyt erottaa edellisviikkojen kesäbiisit omaksi listakseen.
Niin että tässä 15 biisin pieni soittolista loppukesän biisejä.

MC Solaar - La Belle Et Le Bad Boy
Calexico - Two Silver Trees
The Hollies - Bus Stop
Etta James - Leave Your Hat On
S Club 7 - Don't Stop Movin'
Seal - Crazy
Sophie B. Hawkins - Right Beside You
The Police - King of Pain
New Order - Temptation
Empire of the Sun - We Are the People
Air - Radio Number 1
Disco Ensemble - Beacon
Blur - Beetlebum
The Temper Trap - Love Lost
New Order - Bizarre Love Triangle
(Spotifyn käyttäjät voivat kuunnella listan täältä)

Koska muutama kaverini on ihmetellyt, miksi olen parin viime viikon aikana sattunut kuuntelemaan S Club 7:iä (oli mm. viime viikolla viidenneksi eniten kuuntelemani biisin esittäjä Spotifyssa), tämä johtuu vain siitä, että yhtyeen biisit ovat mitä mainiointa pirteää poppia, johon liittyy muistoja vuosituhannen alusta. Ja jos johonkin nuo pirteät poprallit sopivat, niin kesäisiin kävelylenkkeihin ja hilpeään tanssahteluun. Niin ja tietysti myös vanhojen aikojen muisteluun. Kuten näkyy, biisi on parin 90-luvun hitin seurassa, mikä paljastaa, että olen viime aikoina muistellut erityisesti kouluvuosiani.

Nyt kun kerta kesäbiiseistä haluan eroon, lopetan samalla kesäsoittolistani päivittämisen. Spotifysta tuokin lista vielä löytyy, jos joku on utelias näkemään, mitä tänä kesänä olen sattunut kuuntelemaan. Mutta eipä nuo biisit taida teille kamalasti kertoa, millainen kesä minulla on takanani. Itse kuitenkin saan palautettua kuluneen kesän tapahtumat helposti mieleeni noiden laulujen avulla. Juuri nyt kesän muistelu tuntuu kuitenkin tarpeettomalta, koska on aika keskittyä elämään ihanaa syksyä. Voi syksy, miten olikaan sinua jo ikävä - ihanaa, että olet täällä taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti