sunnuntai 22. elokuuta 2010

Light Pollution

En edes muista, montako kertaa kesän aikana olen harkinnut kirjoittamista chicagolaisesta Light Pollution -yhtyeestä. Sanotaanko nyt vaan vaikka että monta.

On jotenkin vaikeaa kirjoittaa yhtyeestä, jonka levystä ei kokonaisuudessaan pidä. Light Pollutionin debyyttialbumi Apparitions on kokonaisuudessaan suunnilleen kolmen tähden arvoinen. Kuitenkin levylle mahtuu pari mainiota biisiä, joita tänään olen soittanut oikein urakalla putkeen. Ajattelinpa nyt sitten jakaa nämä biisit viimein teidänkin kanssa.

Apparitionsin avausraita Good Feelings toimi kesällä viileää vettä pulppuavan suihkulähteen ja raikkaan tuulenhenkäyksen korvikkeena. Kun kuumankostea ilmamassa tuntui tukahduttavan minut alleen, Good Feelings toi raikasta ilmaa ympärilleni kaikujensa ja helisevien rumpujensa avulla.



Kyllähän te tiedätte, että pidän Manboysta ja The Temper Trapista. Ja koska Fever Dreams tuo jotenkin mieleeni nämä molemmat bändit, kas, pidän biisistä hirmuisesti, vaikka jotain pientä keskeneräisyyttä tässä kappaleessa aina kuulenkin. Kaikesta huolimatta Fever Dreams on suosikkibiisini Apparitions-levyltä.


Oh, Ivory! on ollut kesän paras tiskausbiisi. Mainio kappale, mutta jotenkin tulee tunne, että Arcade Fire on tehnyt tällaisia biisejä vielä pikkuisen paremmin.



Noin yleisesti ottaen Apparitionsia voisi sanoa lupaavaksi debyyttialbumiksi, mutta mikään nappisuoritus se ei Light Pollutionilta vielä ole. Spotifyn käyttäjät voivat käydä kuuntelemassa levyn klikkaamalla tästä. Minä taidan nyt pistää tuon Oh, Ivoryn! soimaan ja kadota keittiöön madaltamaan flunssan aikana kertynyttä tiskivuorta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti