lauantai 5. kesäkuuta 2010

Lomafiiliksissä

Yksi yliopisto-opiskelun ankeimmista piirteistä on, että kesäloma alkaa jotenkin epämääräisesti ja yllättäen. Jossain vaiheessa sitä vain huomaa, että kevään viimeinen tentti on takana ja kesä edessä. Minä kuitenkin kaipaan kesääni selvät rajat ja siksi tämä koulujen päättäjäispäivä, kesäkuun ensimmäinen lauantai, on säilynyt minulla kesän virallisena aloituspäivänä.

Kun kerta "loma" nyt alkaa, aion ottaa pienen paon arjesta ja suuntaan matkani tänään kohti perheeni kesämökkiä. Jee! Isän vanha levykokoelma, minun vanhat Suosikki-, Smash Hits- ja Bravo-lehteni sekä äidin kokkailema ruoka taatusti takaavan mukavan viikonlopun. Tällaista pientä irtiottoa arjesta olen tainnut kaivata, vaikka en olekaan sitä tajunnut - niin hyvältä ajatus mökkireissusta parhaillaan tuntuu! Katsotaan nyt sitten, montako päivää jaksan vanhempieni seurassa maalla oikeasti lomailla. Pahimmassa tapauksessa jo maanantaiaamuna kärsin sellaisesta Turku-ikävästä, että vanhempien on pakko pakata tyttärensä ensimmäiseen Turun-bussiin! No mutta ei mietitä paluuta arkeen nyt, kun loma ei ole vielä edes ehtinyt kunnolla alkaa!

Jos et vielä kesätunnelmissa olekaan, seuraava kappale toivottavasti tuo kesän sinunkin mieleensi.


Hauskaa kesälomaa kaikille koululaisille ja onnittelut kouluista valmistuneille! Ja rentouttavaa lomaa myös kaikille opiskelijoille! Vietetään ikimuistoisen hauska kesä 2010!


Ps. Blogi ei suinkaan lomalle jää, mutta saattaa olla pari päivää tauolla, jos uppoudun lukemaan vanhoja nuortenlehtiä, mutustelemaan äitini kokkauksia ja heittelemään mölkkyä isäni kanssa. Nyt reissukassit olalle ja kohti mökkiä! :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti