keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Ennakkokuuntelussa The Twilight Saga: Eclipse – Original Motion Picture Soundtrack

Hoi ihmiset! Ajattelin vinkata, että Finnkinon nettisivuilla voi nyt ennakkokuunnella kuun lopussa ilmestyvän Twilight-leffan soundtrackin huomiseen (siis torstai-iltaan) klo 20 asti.

Vaikka Twilight-leffat eivät mitään elokuvataiteen helmiä olekaan, on niissä ainakin mukana loistavaa musiikkia, vai mitä mieltä itse olette tästä soundtrack-levyn biisilistasta?

1. Metric: Eclipse (All Yours)
2. Muse: Neutron Star Collision (Love is Forever)
3. The Bravery: Ours
4. Florence + The Machine: Heavy In Your Arms
5. Sia: My Love
6. Fanfarlo: Atlas
7. The Black Keys: Chop And Change
8. The Dead Weather: Rolling In On A Burning Tire
9. Beck and Bat For Lashes: Let´s Get Lost
10. Vampire Weekend: Jonathan Low
11. UNKLE: With You In My Head (feat. The Black Angels)
12. Eeastern Conference Champions: A Million Miles An Hour
13. Band of Horses: Life On Earth
14. Cee Lo Green: What Part of Forever
15. Howard Shore: Jacob´s Theme

Musen uusi sinkku, joka myös leffan tunnuskappaleena soi, on VALTAVA pettymys. Olen rakastanut bändin musiikkia huhtikuusta 2000 lähtien, jolloin Musen Sunburn soi Radiomafian Upteekin rautaisannoksena. Hyvänen aika, siitä on yli 10 vuotta! Ja nyt sitten tämän pitkän rakkauden jälkeen bändi tuottaa ilmoille näin pliisun kappaleen, jonka toivoi olevan suurta musemaista paisuttelua. Toivokaamme, että tämä Neutron Star Collision (Love Is Forever) -biisi paranee useamman kuuntelukerran jälkeen.

Hmm... Myönnän, että odotan tuota tulevaa Twilight-leffaa kovin innokkaasti. Nyt taitaa olla se hetki, kun katson uudelleen sarjan ensimmäisen leffan uusintana. Kaivan siis leffan kätköistä esiin.

2 kommenttia:

  1. Mulla useat kuuntelukerrat auttoi Museen, ja nyt oikeastaan tykkään siitä.

    Mun täytyy myöntää, et mä ootan ehkä vähän kans leffaa. Kehtaako sen sanoa ääneen? :D

    VastaaPoista
  2. Heh, onhan tää jotenkin huvittavaa, että aikuiset naiset, jotka ovat lähempänä 30-vuotissynttäreitä kuin teini-ikää, odottelee jotain Twilight-leffaa :D Mutta onneksi me emme ole ainoita! Esim. Uusikuu-leffan ensi-illassa teinit oli melkein vähemmistö ja katsomo oli täynnä pari-kolmekymppisiä aikuisia. Ja pitihän se leffa käydä katsomassa ensi-illassa! Sama juttu tällä kertaa, että lipun ostetaan heti kun ennakkomyynti alkaa ja ensi-iltaan menen :D

    VastaaPoista