keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Kesähengailua

Pikkusiskoni sai puhuttua minut viikonloppuna mukaansa vanhempien kesämökille. Oli mukavaa viettää vaihteeksi aikaa perheen kanssa. Kroketin peluu ja frisbeen heittely tuli todettu edelleen mukavaksi tavaksi kuluttaa lomapäiviä. Lisäksi liitokiekon ja mm. pallon heittely tekivät kaltaiselleni tumpelolle todella hyvää, koska molemmat kehittivät selvästi motoriikkaani.

Kroketin peluun ja mökkeilyn lisäksi pääsin eilen perheen kanssa pienelle lomareissulle. Kaunis sää sai meidät lähtemään Raaseporiin. Ensin huristelimme autoilla Fiskariin, jossa nautitun pikniklounaan jälkeen ajoimme katsomaan Raaseporin linnaa. Päiväretkemme viimeinen kohde oli Tammisaaren keskusta. Vanhan kaupungin pikkukaduilla kameroiden muistikortit täyttyivät nopeasti. Pienessä puutarhakahvilassa nautitu mansikkaleivokset kruunasivat koko mahtavan reissun. Pakko todeta, että oma matkakuume Ruotsiin katosi lähes kokonaan Raaseporin piipahduksen jälkeen, mutta samalla iski hirveä hinku päästä uudelleen Tammisaareen :) Kannattaa ehdottomasti lähteä piipahtamaan Raaseporissa kauniina kesäpäivänä, jos siihen vain on mahdollisuus!

Nyt sitten parantelen punaista ihoani Turussa ja valmistaudun Ruisrockiin, josta lisää aivan tuota pikaa. Joskus ensi viikolla lupaan myös kirjoittaa listan Michael Jackson -muistoistani. Mutta ensin siis Ruisrock-asiaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti