keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Vauhdikas Ruisrock edessä!

Millainen ihminen tarvitsee rockfestareille 15 minuutin tarkkuudella laaditun aikataulun, johon on merkitty mukaan myös ruokatauot? Askartelin tänään itselleni tarkan lukujärjestyksen viikonlopuksi, jotta varmasti ehdin nähdä kaikki haluamani bändit Ruisrockissa.

Lauantaina on ehdottomasti nähtävä ainakin Asa, Don Johnson Big Band, Disco Ensemble ja Mew. Ladytron ja Tehosekoitin esiintyvät ikävästi yhtä aikaa, joten en ole täysin varma, kumpaa lopulta päädyn kuuntelemaan. Ladytronia olisi tarkoitus katsoa ainakin aluksi, mutta jos keikka ei sytytä, siirryn Tehiksen lavalle. Ainoat sopivat ruokahetket lauantaina on Reginan ja Glasvegasin keikkojen aikoihin. Molemmat bändit haluan nähdä, mutta jossain välissä on pakko myös syödä. Lisäksi tarkoitus olisi ehtiä vähän hengailla kavereidenkin kanssa, mutta vielä en ole saanut ratkaistua, milloin ehdin ystäviäni nähdä. Aikatauluun on kuitenkin varattu aivan oma sarake kaveritapaamisten merkitsemistä varten :D

Sunnuntaina onkin sitten paremmin aikaa nähdä kavereita. Silloin en joudu juoksemaan lavojen välillä, vaan ehdin rauhallisesti siirtyä mielenkiintoisilta keikoilta toiselle. Oikeastaan vain Faith No Moren ja The Crashin keikat on pakko nähdä, mutta toki montaa muutakin kiinnostavaa esiintyjää olisi tarkoitus ehtiä kuuntelemaan.

Kunpa lauatai tulisi nopeasti, jotta pääsisin viimein nauttimaan hyvästä musiikista ja festaritunnelmasta! Ja onneksi tiedän, että sunnuntai-iltana on ainakin joku ystävä pitämässä huolen siitä, että pääsen ehjänä kotiin, sillä joku saattaa olla Mike Pattonin näkemisestä sen verran sekaisin, ettei osaa suunnistaa paluubussille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti