maanantai 25. lokakuuta 2010

The National, näemme maaliskuussa!

Voi pojat, miten onnellinen olen juuri nyt! Yleensä minulla on kehno mäihä keikkalippujen kohdalla, jos yritän hankkia liput nettikaupasta, mutta kerrankin minulla oli onnea. Sain kuin sainkin äsken ostettua lipun The Nationalin keikalle, vaikka Lippupalvelu myikin heti lipunmyynnin alettua minulle eioota. Painelin sitkeästi 'hae paikkoja'-painiketta ja lopulta kone näytti, että saisin ostettua itselleni lipun. Innosta tärisevin käsin sain jotenkin naputeltua tilaus- ja maksutiedot ja sen jälkeen olikin hyvä mennä Facebookiin hihkumaan riemusta.

Oma riemu laski hieman, kun näin, miten moni kaverini oli jäänyt liputta, vaikka kaikki olivat heränneetkin ajoissa lippujahtiin. Jotenkin niitä kavereita auttaakseni päätin vielä kerran katsella, josko Tikettiin tai Lippupalveluun olisi ilmestynyt edes yksi lippu myyntiin ja kuinka ollakaan Lippupalvelu tarjosi yllättäen vielä yhtä lippua. Kiireen vilkkaa tarkastin, josko joko liputon ystäväni olisi vielä Fb:ssa langoilla ja yksi onnekas kaveri, juuri se ehdottomasti suurin National-fani, sattui olemaan paikalla. Jos tulin onnelliseksi siitä, että sain itselleni keikalle lipun, vielä onnellisemmaksi oikeastaan tulin siitä, että sain ilahdutettua ystävääni lipulla.

Vaikka The Nationalilla melko paljon kuuntelijoita Suomesta löytyykin, en kyllä osannut odottaa, että keikkaliput myytäisiin lähes loppuun neljässä minuutissa. Siinä vaiheessa, kun tajusin omaa lippua ostaessa, mikä ruuhka nettisivuilla oli, olin kyllä tosi tyytyväinen, että olin herännyt aamulla ajoissa lippuostoksille, enkä ollut luottanut siihen, että kyllä niitä lippuja vielä tunnin ja parinkin päästä vielä onnistuisi saamaan. Kaverin lipun kohdalla minulla oli kyllä hemmetin moinen tuuri, sillä mitä tässä olen satunnaisia kokeiluja lippukaupassa vielä tehnyt, eipä tuonne ole tikettejä enää myyntiin vapautunut.

En malttaisi millään odottaa, että pääsen viimein kunnolla näkemään Nationalin, jonka High Violet -levyn uskallan jo nyt julistaa vuoden 2010 parhaaksi levyksi. Olen valmis itkemään onnesta, kunhan pääsen kuulemaan livenä Runawayn ja Englandin.





Voi tulisipa maaliskuu pian!

3 kommenttia:

  1. Tuskailen täällä jo etukäteen miten saisin liput toiselle The National-keikalle, kun toinen meni ohi suun. Kun ostit tuolta lippupalvelusta, niin pitikö ne maksaa heti vai saiko varata? Ja tulevatko liput postissa vai onko nouto? Pohdiskelin kannattaako yrittää Tiketin vai Lippupalvelun kautta...

    VastaaPoista
  2. Itselläni oli lipunmyynnin alkaessa auki sekä Tiketin että Lippupalvelun sivut. Tiketin sivut ilmoittivat jo reilusti ennen kello yhdeksää minun olevan jonossa. Se jono ei edennyt mihinkään.

    Lippupalvelussa pääsin heti läpi, mutta sössin tilauksessa ensimmäisellä kerralla ja olin ostamassa lippua istumapaikalle. Jouduin siis muuttamaan tilausta saadakseni kenttälipun, jolloin kone ilmoitti, että liput on loppu. Kello ei ollut vielä edes 2 minuuttia yli yhdeksän, joten painoin rauhallisesti vain uudelleen pari kertaa "hae paikkoja" -painiketta ja sain mieleiseni lipun.

    Tuon oman lippuni jouduin ruuhkan aikana ostamaan heti, eikä varausmahdollisuutta ollut. Jostain syystä sitten parikymmentä minuuttia myöhemmin, kaverin lippua tilatessa sain varattua lipun. Hiukan harmitti maksaa omasta lipusta 8 euron postikulut, mutta oli helpompi antaa kaverille noutolippu kuin rahastaa kaveria ja toimittaa tälle se kalliimpi, postissa saapuva lippu myöhemmin.

    Vaikka pidän Tikettiä yleensä Lippupalvelua mukavampana lippumyyjänä, näissä nopeissa nettimyynneissä suosin kyllä Lippupalvelua, Tiketin sivut kun saattavat ruuhkautua pahasti. Lippupalvelullakin ruuhkaa on, mutta siitä selviää joko päivittämällä sivua tai painamalla "hae paikkoja" -painiketta (joka siis on siellä tapahtuman lipunmyyntiosiossa). Tiketin sivulla olet hitaasti etenevässä jonossa ja jos erehdyt päivittämään itse sivua uudelleen joudut uudelleen jonon hännille. Tiketin sivuilla täytyy siis vain luottaa sivuston omaan automaattipäivitykseen.

    Toivottavasti tästä sepustuksestani nyt on jotain hyötyä lippuostoksilla :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon neuvoista! Toivottavasti tärppää huomenna.

    VastaaPoista