maanantai 11. lokakuuta 2010

Day 11 - A song from your favorite band

Lempibändiä kysyttäessä olen oikeastaan koko ikäni vastannut aina samalla tavalla: The Beatles. Monien mielestä vastaus on tylsä ja jopa epärehellinen. En kuulemma vain jaksa oikeasti miettiä, mikä on suosikkini. Yritä siinä sitten nopeasti selittää, mitä kaikkea Beatles minulle merkitsee ja miten monilla tavoin se vaikuttaa ja näkyy elämässäni. Tiedän, että oikeastaan minkä tahansa muun bändin voisin elämästäni hylätä ja unohtaa, mutta Beatlesia en pystyisi. Se kun linkittyy elämässäni niin moneen rakkaaseen ja tärkeään asiaan.

Voisi kuvitella, että tämä päivämeemin kohta olisi todella helppo. Kyllähän nyt jokainen lempibändinsä tietää. Mutta vaikeuksia tuleekin siitä, minkä biisin tähän valitsee. Help! olisi helppo valinta, mutta käytin biisin jo lempilaulu-kohdassa. Lopulta päädyin Here Comes the Suniin.

Tämä kuuluu helposti elämäni kymmenen tärkeimmän biisin listalleni. Tähän liittyy kevyet kevätpäivät ja monet onnelliset muistot rakkaista ihmisistä. Sen lisäksi, että kappaleessa varsin suoraa lauletaan auringon saapumista talven jälkeen, kertoo kappale mielestäni yleisesti aurinkoisten aikojen saapumisesta synkkien aikojen jälkeen.

Myöhemmin tämän 30 päivän haasteen yhteydessä paljastan, minkä biisin haluan soitettavan hautajaisissani, mutta sen kohdan kappaleen lisäksi haluan kyllä Here Comes the Sunin hautajaissoittolistalleni. Veikkaan, että tämä kappale toisi ihmisille mieleen kauniita muistoja ja lohtua surun keskellä. Mutta ennen kuin nyt kuolla kupsahdan, niin toivon kyllä kuulevani tämän kappaleen vielä monen monta kertaa vastaanottaessani kevättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti