torstai 7. lokakuuta 2010

Viikon varrelta

Aloitetaan vaikka siitä, että Prince sitten siirsi keikkaansa. Karmea pettymys. Nyt ei siis ole mitään tietoa siitä, koska mies tulee Suomeen tai tuleeko ollenkaan. Yritän pysyä positiivisena ja ajatella, että kyllä minä Princen vielä livenä näen ja kyllä hän Suomeen tulee, vaikka kieltämättä näitä vakuutteluitani on vaikeaa uskoa. Mutta onneksi tämä keikan siirtyminen ei aiheuttanut yhtä pahaa unettomuutta kuin lipunmyynnin aloituksen siirtyminen viime torstaina. Rehellisesti sanoen tuolloin stressaannuin myynnin siirtymisestä niin pahasti, että torstain ja perjantain välisenä yönä sain nukuttua kunnolla vain pari tuntia. Yllättäen kuitenkin jaksoin perjantaina koko illan ja yön tanssia ja nauraa humanistibileissä.

Bileet olivatkin yhdet parhaista pitkään aikaan. Kiitokset vaan ensinnäkin loistavalle dj:lle, joka hienosti oli valinnut soittoon Princeä, New Orderia ja Pulpia. Kerrankin sattoin jättää dj:n rauhaan, enkä käynyt häiritsemässä tätä lukuisin toivein. Myös Dynamossa dj soitti Blue Mondayn, joten mun hyvä New Order -onneni saattaa olla käytetty loppuun. Noin kaiken kaikkiaan perjantai oli lopulta ihan mahtava ja jatkoilta kotiin palasin vasta aamulla. Oli kiva huomata, että joskus, kun tunnelma on hyvä, minäkin vielä jaksan hillua koko yön tanssimassa ja jatkoilla. Mutta kieltämättä lauantain kuorokonsertissa valvottu yö painoi sen verran, että muutaman biisin aikana sain todella taistella, ettei silmät lupsahda kiinni.

Viikonloppu menikin aika lailla perheen parissa. Oli esimerkiksi mahtavaa käydä äidin ja siskon kanssa sieniretkellä. Voi sitä riemua, kun sangot alkoi täyttyä sienistä, vaikka aluksi vaikuttikin siltä, ettei me mitään sieniä löydettäisikään. Sienestyksen jälkeen menin vielä siskon luo kylään katselemaan leffaa. Kiitos perjantaisten diskoliikkeideni katsottiin Saturday Night Fever, jota noloa kyllä en koskaan aiemmin ollut kokonaan nähnyt. Täytyy todeta, että omat tanssimuuvssit kalpenivat kyllä täysin John Travoltan liikkeille

Piristävän viikonlopun jälkeen oli mukavaa aloittaa tämä viikko, joka on mennyt opiskellessa ja leffoja katsellessa. Makuunissa on meneillään leffaralli, jolloin leffavuokraus maksaa puolet normaalista, joten tuota tarjousta on tullut hyödynnettyä ihan kiitettävästi. Eilen tuli vuokrattua Crazy Heart, jonka pääosasta Jeff Bridges aivan ansaitusti voitti parhaan miespääosan Oscarin. Useamman kerran sain pyyhkäistä silmäkulmiani ihan vain miehen tuskaisen olemuksen ja huohotuksen takia. Jotain niin aitoa ja pelottavan todellista tuossa roolisuorituksessa oli. Voin lämpimästi suositella leffaa, mutta mikään kevyt popcornin mutustelun taustalle sopiva välipalaelokuva tämä ei sitten ole. Ja ainakin minuun tämä leffa teki niin syvän vaikutuksen, että tänään en voi mitään kovin raskasta leffaa katsella. Jos siis jotain tänään katsottavakseni vuokraan, leffan on syytä olla juurikin kevyttä höttöä, ei mitään vakavamielistä ja suurta keskittymistä vaativaa draamaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti