lauantai 18. huhtikuuta 2009

Superlauantai

Tänään on sellainen superpäivä, että jatkuvasti joutuu järjellä hillitsemään itseään, etten ala leijailla hölmönä ympäriinsä :D

Sen lisäksi, että tänään tulee American Idol ja pääsen illalla ulos, tänään alkaa jalkapallon Veikkausliiga!

Toivon todella, että TPS välttyy tällä kaudella pelaajien loukkaantumisilta ja pääsee oikeasti kamppailemaan mestaruudesta. Vaikka Interistäkin pidän, viime vuonna olin ehkä hiukan katkera, kun "väärä" turkulaisjoukkue juhli kauden päätteeksi mestaruutta. Oikeastaan lähinnä Tepsin ja Interin välinen derby osoittaa, että todellakin pidän turkulaisjoukkueista enemmän Tepsistä. Paikallisottelussa saatan kirota rankasti Interin maaleja, mutta esim. Inter-HJK-matsissa voin karjua ääneni käheäksi juhliessani turkulaisten maalia. Malttamattomana odota taas noita Turun paikalliskamppailuja, joissa tunnelmaa riittää niin katsomossa kuin kentälläkin.

Tämän illan Idolia odotan huomattavasti vähemmän kuin TPS-Inter-ottelua. Satuin nimittäin näkemään tämän viikon tulokset vahingossa netistä :( Mutta kun en lauluesityksiä ole vielä ole kuullut, riittää minullakin jotain katseltavaa ja kuunneltavaa illan lähetyksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti