torstai 2. huhtikuuta 2009

The Crash lopettaa :(

Juuri, kun olin niin hyvällä ja pirteällä tuulella, eksyin sitten Iltalehden nettisivuille ja sain lukea uutisen The Crashin lopettamisesta. No ainakin nyt varmistui, että joudun hankkimaan liput myös Ruisrockiin sunnuntaiksi, jolloin Crash soittaa jäähyväiskeikkansa.

Juuri eilen satuin näkemään Teemu Brunilan syömässä ravintolassa ja mietin, lähteeköhän Crash kiertueelle kesällä. Enpä olisi arvannut, että bändi lähteekin jäähyväiskiertueelle.

Muistan edelleen, miten onnellinen olin vuonna 1999, kun koulupäivän jälkeen kävin ostamassa bändin debyyttilevyn koulun viereisestä levykaupasta. Muistan, kuinka cd-levy pyörähteli kotelossa ja päästi hassua ääntä ja ilmassa tuoksui märkä multa samalla tavoin kuin tänäänkin. Kotiin päästessä piti tietysti saada levy HETI soimaan. En todellakaan voi uskoa, että tuosta iltapäivästä on kulunut 10 vuotta ja bändi on pistämässä pillit pussiin :( No mutta Ruisrockissa olen taas eturivissä pomppimassa, aivan kuten edellisten vuosien keikoillakin. Ja sitten vaan toivotaan, ettei lopussa pääse parku ja kyyneleet, vaan saan hyvästeltyä yhden lempibändeistäni hymyillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti