tiistai 14. huhtikuuta 2009

Koukussa American Idoliin

Oi miten ihanaa ehtiä kirjoittelemaan taas blogiinkin jotain! :)

Ihan ensimmäiseksi on kirjoitettava aiheesta, joka viime viikkoina pyörinyt mielessäni. Olen nimittäin onnistunut jäämään koukkuun American Idoliin.

Uuden kauden alussa olin varma, etten innostuisi tämän kauden kisasta lainkaan niin paljoa kuin viime vuotisesta. Viime kaudella tosin kiinnostus kisaan lopahti siinä vaiheessa, kun Michael Johns putosi pois.



Tuon Bohemian Rhapsody -version kuultuani tiesin viime kaudella, ketä kisassa kannatan. Michaelin putoaminen oli melkoinen shokki, enkä loppukaudella halunnut kisaa enää seurata.

Tällä kaudella en aio kiintyä yhteenkään kilpailijaan yhtä vahvasti kuin Michaeliin viime vuonna. Olen nyt kuitenkin valinnut suosikkini tämän kauden kisaajista. Suosiooni on päässyt Kris Allen, joka viikosta toiseen onnistuu vakuuttamaan minut kyvyillään. Onneksi tyyppi on muuten sen verran nössön oloinen, etten voi ihastua häneen samalla tavoin kuin Michael Johnsiin.

Kris osaa soittaa, laulaa ja esiintyä niin vakuuttavasti, etten hetkeäkään epäile, etteikö hän voisi voittaa koko kisaa.



Krisin takia jaksan viikosta toiseen seurata ohjelmaa, mutta jos tyyppi tippuu kisasta yhtä yllättäen kuin Michael viime vuonna, lopahtaa kiinnostus koko kisaa kohtaan täysin. Toisaalta sen verran täytyisi kuitenkin tarkkailla Idol-kautta loppuun saakka, etten vaan missaisi Johnsin mahdollista vierailua ohjelmassa, jos hän pääsee sinne markkinoimaan tulevaa levyään.

3 kommenttia:

  1. Eikös Michael Johns jo käväissyt tällä kaudella? Joskus aika pian Hollywood-viikon jälkeen. (Joo, olen nähnyt jokaisen jakson. Addikti mikä addikti.)

    VastaaPoista
  2. NOOOOOUUUU! Mä olen hyvinkin voinut missata Michaelin visiitin tän vuoden Idolissa, koska aloin seurata sarjaa kunnolla vasta muutama viikko sitten ja yleensä vielä missaan sunnuntain lähetyksen Kinokoplan takia :(

    VastaaPoista
  3. Se näyttäis olleen heti Hollywood-viikon jälkeen, ensimmäisen ryhmän tuloslähetyksessä. Mutta en mäkään sitä kyllä Youtubesta löytänyt.

    VastaaPoista