torstai 17. helmikuuta 2011

Yllättävää biisitykkäilyä

Olen aina kuunnellut monenlaista musiikkia. Minun on suoraa sanoen hirmu vaikea ymmärtää ihmisiä, jotka kuuntelevat vain yhtä tai kahta musiikkilajia. Moinen yhteen tyylilajiin jumiutuminen tuntuu minusta jotenkin oman mielen köyhdyttämiseltä. Kun itse yritän enemmänkin rikastuttaa ajatuksiani musiikilla, päinvastainen toiminta tuntuu minusta oudolta.

Kun levyhyllystä löytyy kaikkea mahdollista balettimusiikista suomiräppiin ja jyrisevästä konemusiikista ällöimeliin poikabändiballadeihin ja euroviisuihin, on vaikea keksiä biisiä, jota kukaan ei odottaisi minun rakastavan. Mutta jos pakko tuollainen kappale on nimetä, täytyy kai valita biisi sellaiselta artistilta, josta en erityisemmin pidä, mutta edes yhdestä hänen biisistään tykkään. Ja tällöin valitsen seuraavan biisin:

Day 14 - A song that no one would expect you to love: Christina Aguilera - Beautiful


En todellakaan suuremmin Aguileran musiikista pidä, mutta tämä biisi on minusta hieno. Edes Christinan laulutyyli ei ärsytä minua tässä biisissä. Ehkä se sitten on tämän biisin sanat ja sanoma, jotka vähentävät ärsytystäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti