tiistai 6. heinäkuuta 2010

Futista helteessä

Pahoittelen viime päivien blogihiljaisuutta. Ajatus ei oikein näillä helteillä toimi ja ainoat asiat, joihin parhaillaan kykenen ovat lattialla makaaminen, sisustusblogien kuvien katselu, jäätelön syöminen ja lyhyiden torkkujen nukkuminen. Kuten jo toukokuussa totesin, vihaan hellettä, eikä tämä sää tee minulle ollenkaan hyvää.Voi miten kaipaan jo kirpeitä syyssäitä! Ihan oikeasti ihmiset, miten ihmeessä te kestätte päivä kaupalla tätä kuumuutta? Minä tunnen läkähtyväni ja kuolevani minä hetkenä hyvänsä!

Toivottavasti kuolema ei iskisi kuitenkaan ennen illan Uruguay-Hollanti-pelin loppua. Olen niin kovasti odottanut tätä matsia! Miten onnellinen olenkaan, että rakkaat oranssipaidat pelaavat välierissä! Kurja vaan, että samalla joudun toivomaan tappiota Uruguaylle, joka lumosi minut kisojen ensimmäisessä ottelussaan niin, että aloin toivoa maalle finaalipaikkaa siinä tapauksessa, ettei Espanja ja Hollanti menestyisi. Nyt sitten olen todellisissa ongelmissa, kun neljästä mukana olevasta maasta toivoisin oikeastaan kolmelle joukkueelle mestaruutta. No mutta pääasia on, ettei finaalissa pelaa Saksa!

Unelmafinaalissa vastakkain olisivat Espanja ja Hollanti. Tuolloin en joutuisi välittämään pätkääkään siitä, kumpi joukkue voittaisi, koska rakastan niitä molempia. Toisaalta pelin loputtua olo olisi varmasti mitä kamalin, sillä itkisin onnesta voittajan puolesta ja parkuisin pettyneiden häviäjien takia. En nyt kuitenkaan ala toivoa finaalista Espanja-Uruguay- tai Saksa-Hollanti-matsia välttääkseni itkeskelykohtauksen. Kyllä paras finaali olisi kuitenkin noiden kahden suosikkini kesken.

Nyt täytyy jo ruveta valmistautumaan illan ottelua varten. Täytyisi ensinnäkin saada digiboksi toimimaan, jotten joudu lähtemään minnekään ihmisten ilmoille katsomaan peliä. Tiedän, että illan peliä jännittäessä tulen tulistumaan, tuskastumaan ja äännähtelemään niin typerästi, ettei kummallinen käytökseni kaipaa ylimääräistä yleisöä. Yritän huomenna helletokkurasta huomimatta päästä kertomaan viime viikon leffa- ja teatterikokemuksistani, mutta nyt alan maanitella tuota reistailevaa digiboksia takaisin yhteistyöhön kanssani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti