tiistai 30. maaliskuuta 2010

Kevään valoa ja viileyttä soittolistalla

Edellisestä soittispostauksesta on alle vuorokausi, mutta pusketaas ilmoille silti viime viikon soitetuimpien lista. Minusta kappaleissa kuuluu kevätaurinkoa, ilman viileyttä ja lumen sulamista.

The Buggles: Video Killed the Radio Star (Huomatkaa, kuinka biisissä kuuluu aivan selvästi katolta tippuvien lumipaakkujen ääni! :D )
Pet Shop Boys: West End Girls
U2: Where the Streets Have No Name
The Temper Trap: Sweet Disposition
Cut Copy: Hearts on Fire
Robbie Williams: Rock DJ
Justin Timberlake: Rock Your Body
The Knife: Heartbeats
Cut Copy: Lights & Music
The Crash: Lauren Caught My Eye
Veronica Maggio: V för Vendetta
Avril Lavigne: Alice
Academy of London...: The Carnival of the Animals: Aquarium

(Spotifyn käyttäjät voivat kuunnella listan täältä.)

Jos Bugglesin biisissä kuulen katolta tippuvia lumikimpaleita, West End Girlsissä kuuluu aivan selvästi lentävä loska. Cut Copyn musiikissa taas kuuluu kevään viileys ja hohtavan vaaleansininen taivas. Listan viimeisessä kappaleessa kuuluu keväistä vedenlorinaa. Tuo Eläinten karnevaaleista tuttu kappale on kummitellut mielessäni jo useamman viikon. Lapsena kuuntelin sitä säännöllisesti katsoessani videolta Pekka ja susi - ja Eläinten karnevaalit -animaatioita. Seuraavalla reissulla vanhempien luo täytyy yrittää kaivaa tuo videokasetti jostain esiin. Jostain syystä on ikävä noita nukkeanimaatioita.

The Temper Trap tuli minulle tutuksi (500) Days of Summer -elokuvasta, joka ilmestyi viime viikolla dvd:nä. Hyvät ihmiset, ostakaa tai vuokratkaa tuo elokuva. Katsokaa se ja kuunnelkaa siinä soivaa erinomaista musiikkia!

Myös Avril Lavignen biisi on tuttu valkokankaalta. Kappale soi Liisa Ihmemaassa -elokuvan lopputekstien aikana. Näin leffan viime viikolla ja lupaan kirjoittaa siitä tämän viikon aikana lisää blogissa.

Loppuun vielä yksi viime viikon aikana paljon soinut kappale, jota Spotifysta ei löydy. Ja vaikka Lapkon uusi A New Bohemia -levy sieltä löytyisikin, täytyisi se saada hypisteltäväksi ja soimaan omaan levysoittimeen mahdollisimman pian.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti