tiistai 30. maaliskuuta 2010

Parin viikon kootut (biisit)

Koska blogipäivitykset ovan jääneet väliin parin viikon aikana, samalla on jäänyt postattua soitetuimpien biisien listat, vaikka olen jopa tehnyt soittolistat joka sunnuntai valmiiksi Spotyfyhin. Listataanpas siis aikavälillä 8. - 21. maaliskuuta kuunnellut kappaleet tänne nyt heti muutaman perustelun kera.

Moneybrother: They're Building Walls Around Us
Muse: Starlight
Hard-Fi: Hard to Beat
The Ark: Echo Chamber
Tears for Fears: Everybody Wants To Rule The World
Glasvegas: It's My Own Cheating Heart That Makes My Cry
The Police: Message In a Bottle
Suzanne Vega: Luka
Mew: Am I Wry? No
Kent: Töntarna
Bloc Party: One More Chance
Pet Shop Boys: It's a Sin
Ladyhawke: Paris Is Burning (acoustic)
Radiohead: Creep
Glasvegas: Daddy's Gone

(Spotifyn käyttäjät voivat taas kuunnella kappaleet täältä)

Kuten ehkä huomaatte, Glasvegas on ollut enemmänkin soitossa. Listalle olisi voinut päätyä oikeastaan mikä tahansa bändin nimikkolevyn kappaleista.

Moneybrotherin kappale on soinut jonkinnäköisenä heräämisbiisinä. Kappale lähtee sopivan räjähtävästi ja äänekkäästi liikkeelle, jotta sillä saa päivän vauhdikkaasti käyntiin. Pakko muuten myöntää, että muutama vuosi sitten haukuin bändin jostain syystä täysin lyttyyn. Moneybrother kuului inhokkibändit listalla lähelle vitosen kärkeä. Olen usein miettinyt, miksi ihmeessä vihasin bändiä niin syvästi. En vieläkään ole keksinyt syitä tuolle Moneybrother-inholleni.

The Ark ja Mew päätyivät listalle Dynamon tanssilattialla vietetyn illan seurauksena. Pahoittelut kaikille niille tyypeille, jotka joutuivat seuraamaan sekomaistani, väistelemään hyppyjäni ja kuuntelemaan riemukasta kiljuntaa, kun Echo Chamber alkoi soida baarin tanssilattialla pari viikkoa sitten. Ja anteeksi toki vielä omituisemmasta käytöksestä Mewn biisin aikana. Tosin tarkkasilmäisilmät saattoivat tajuta Mew-paitani takia, että olen bändin fani ja riemastuin siksi kappallesta niin paljon.


Yritän iltapäivällä koota kasaan viime viikon soitetuimpien listan. Tuolla listalla tulee kuulumaan lumen sulaminen ja viime viikon keväiset tunnelmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti