tiistai 9. maaliskuuta 2010

Parin viikon soitetuimmat

Hups hei miten aika rientää! Suuren Oscar-projektin ja olympialaisten parissa aika meni niin tiiviisti kuvaruutuja tuijottaessa, että musiikinkuuntelu ja blogin ajatteleminen jäi aika vähiin. Tässä kuitenkin parin edellisen viikon aikana eniten kuuntelemani (ja laulamani) biisit.

Vanessa Paradis: Joe Le Taxi
Donkeyboy: Sleep in Silence
Imogen Heap: Hide and Seek
Semisonic: Secret Smile
Kent: Columbus
The Temptations: My Girl
Blood, Sweat & Tears: Spinning Wheel
Stevie Wonder: Sir Duke
Jace Everett: Bad Things
Hot Hot Heat: Middle of Nowhere
Kent: VinterNoll2


Tosiaan viime viikolla on tullut laulettua todella paljon. Ääni on soinut tavallista paremmin. Talvella jouduin olemaan laulamatta yli kaksi viikkoa putkeen, minkä jälkeen olen nauttinut laulamisesta aivan eri tavalla kuin aiemmin. Sellainenkin ihme on koettu jo useampaan otteeseen talven aikana, että olen esiintynyt karaokessa yksin piittaamatta pätkääkään kamalasta esiintymiskammostani. Harmi vain, ettei mistään karaoke-listasta ole löytynyt tuota Semisonicin biisiä. Jos joku vaatisi minua laulamaan jonkin kappaleen television kykyohjelmassa, laulaisin Secret Smilen, jonka osaan laulaa sen verran hyvin, etten joudu häpeämään esitystäni jälkikäteen.

Laulaminen on jatkunut tälläkin viikolla. Huomenna pääsen pitkästä aikaa sitseille hoilaamaan snapsilauluja. Veikkaukseni on, että torstaina ei sitten ääni riitäkään laulamiseen, kun olen intoutunut kailottamaan jotain Helan gåria turhan korkealta ja kovaa ;)

Spotifyn kautta voitte taas käydä kuuntelemassa soitetuimmat biisit täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti