keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Yölämmikettä

Lämpömittarini väittää, että asunnossani on 22 astetta lämmintä. Olin varma, että mittarini on hieman sekaisin, mutta jotain syystä myös lämpöpatterini termostaatti kehtaa väittää, että asunnossani on niin lämmintä, ettei täällä tarvita lisälämmitystä. Minä kuitenkin tunnen luissani, että talvipakkanen tunkeutuu asuntooni.

Päivisin onnistun vielä pitämäänkin itseni lämpimänä, mutta nukkumaan mennessä alan palella. Käperryn peittoni alle puuvillahousuissa ja pitkähihaisessa paidassa, mutta aina nämäkään vaatteet eivät riitä. Onneksi jouluna lahjapaketista tuli esiin maailman parhaan unitöppöset.





Tossut pitävät varpaat öisin lämpimänä, mutta toisaalta ne on helppo potkaista pois jalasta, jos varpaita alkaa äkkiä kuumottaa liikaa. Haluaisin tietää, miten ihmeessä jatkuvasti palelevat varpaani saattavat öisin kuumentua ohuissa villasukissa polttavan kuumiksi.

Kaikkein kylmimpinä öinä töppöset, verskat ja pitkähihainen yöpaitakaan eivät riitä. Jostain kumman syystä päätäni on ruvennut paleltamaan öisin. Ilmeisesti minun pitäisi hankkia itselleni vanhanaikainen yömyssy.



http://www.hastens.com/upload/02_Accessories/08_Personal%20accessories/mossa.gif

Toistaiseksi olen korvannut yöpäähineet ohuella huivilla, mutta jos päätäni paleltaa ilmojen lauhduttuakin, harkitsen vakavasti myssyn hankkimista. Minähän en aio palella nukkuessani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti