tiistai 5. tammikuuta 2010

Tanssi, jos osaat! -tietoja etsiville

Pystyn jonkin verran vakoilemaan teitä blogini lukijoita Google Analyticsin kautta. Älkää säikähtäkö, mitään kovin ihmeellistä tietoa en teistä selville saa, mutta sen tiedän, että varsin paljon blogiini eksyy väkeä, joka etsii tietoa Tanssi, jos osaat! -sarjasta.

Koska nyt satun tietämään tuosta sarjasta todella paljon, voisin koostaa tähän kirjoitukseen muutamia eniten kaivattuja tietoja, joiden takia ihmiset ajautuvat blogiini. Toivottavasti tiedoista on jotain hyötyä ohjelman ystäville.

Kenenkään katselunautintoa en halua pilata, joten olen piilottanut linkkien taakse mm. voittajien nimet. Jos siis haluat säilyttää jännityksen juuri Nelosella uusittavan 4. tuotantokauden kohdalla, älä missään nimessä klikkaa linkkiä voittajan kohdalta auki!

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/So-you-think-you-can-dance-so-you-think-you-can-dance-357506_799_1049.jpg

Kerrotaan nyt ensiksikin se, että So You Think You Can Dance -sarja on pyörinyt Amerikassa vuodesta 2005 lähtien. Suomessa Nelonen on esittänyt sarjasta tuotantokaudet 1 - 4, ja näistä on uusittu kaikki muut paitsi toinen tuotantokausi. Parhaillaan siis uusitaan neljättä tuotantokautta. Uusinnat päättyvät 20. tammikuuta. Tämän jälkeen Nelonen toivottavasti alkaa näyttää sarjan viidettä tuotantokautta, vaikka ohjelmatietojen mukaan ainakaan aivan heti uusintojen perään uudet jaksot eivät ole alkamassa, ei ainakaan jakso / joka arkipäivä -tahdilla.


Tiedän, että useampikin etsii sarjan vuoden 2009 voittajaa. Oletan, että oikeasti kaivataan tietoa sarjan 3. kauden voittajasta, koska nuo jaksot esitettiin syksyn 2009 aikana Nelosella. Yhdysvalloissa tuo 3. kausi näytettiin jo vuonna 2007. Kauden voittaja löytyy täältä (voittajan nimi lukeeoikean sivupalkin Winner-kohdassa)

Neljännen tuotantokauden jaksot ovat alunperin vuodelta 2008. Kauden voittaja löytyy tämän linkin takaa. Nythän 4. kauden uusinnat ovat edenneet vaiheeseen, jossa jäljellä on kymmenen parasta tanssijaa. Suosittelen katsomaan kauden loppuun, sillä luvassa on todella upeita tanssiesityksiä!

 http://www.duckydoestv.com/wp-content/uploads/2008/06/billboard.jpg

Englanninkielisestä Wikipediasta löytyy hyvin tietoa sarjan tuotantokausista. Sivuille on merkattu tietoa mm. finalistitanssijoista, esitysten koreografeista ja  musiikeista. Mutta sivuilta näkyy myös tanssijoiden sijoitukset ja voittajien nimet, joten jos ei halua etukäteen tietää esim. tulevien kausien (siis 5. ja 6. kauden voittajia), ei kannata vierailla Wikipedian So You Think You Can Dance -artikkelissa, vaan kannattaa mennä suoraa etsimänsä tuotantokauden sivulle. Väännän nyt rautalangasta, että jokaisen tuotantokauden sivulla kerrotaan kauden voittaja.


Seuraavien linkkien kautta pääsee suoraan Suomessa esitettyjen tuotantokausien Wikipedia-sivuille:
4. tuotantokausi (Varo paljastuksia!)


Aiemmat blogikirjoitukseni sarjasta löytät täältä.

Lopuksi voisin todeta, että kommenttiboksin kautta minultakin voi toki kysellä kysymyksiä sarjasta. Olisi ihan hauskaa hyödyntää päähän kerääntynyttä tietoa :)

Kuvat poimittu täältä ja täältä.

2 kommenttia:

  1. Näkeekö mistään 5. tuotantokautta????

    VastaaPoista
  2. Kyselin talvella Neloselta 5. tuotantokauden perään, mutta en saanut sieltä mitään vastausta.

    Itse katsoin vitoskauden lopulta netistä. Jaksoja löytyy ihan Googlen videohaun (video.google.com) kautta hakusanalla So You Think You Can Dance s05e01. Tuota viimeistä kahta numeroa muuttamalla (esim. jakso 14 =s05e14) löytyy loputkin jaksot. Tudou.comin videot toimivat ainakin minulla parhaiten.

    VastaaPoista