maanantai 9. marraskuuta 2009

Uusi ilme, uusi alku

Huuups...

Koko lokakuu meni ilman blogikirjoituksia, eikä syyskuussakaan paljoa järkevää tekstiä syntynyt. Tai itse asiassa tekstejä kyllä syntyi tietokoneen kovalevylle, mutta sinne ne jutut jäivät odottamaan kuvitusta, viimeistä silausta tai vanhenivat sisällöltään. Turha kai tässä vaiheessa marraskuuta on kertoa, mitkä lokakuun uutuusleffat vaikuttavat kiinnostavilta, elokuvat ovat nyt jo pyörineet kuukauden teattereissa ja hyvällä onnella ne on myös nähnyt. Turha siis enää miettiä, olisiko vaikka Up - Kohti korkeuksia hyvä leffa.

Marraskuun kunniaksi päätin vähän uudistaa blogiani. Vanha ilme oli jotenkin liian synkkä ja raskas katsella näin pimeän loppusyksyn ja alkavan talven keskellä. Vanhaa banneria ehkä tulee vähän ikävä, mutta toisaalta oli ihan kiva kehitellä tuota uuttakin kuvaa. Rakastan vanhoja c-kasetteja, joten kuva-aiheen keksiminen ei vienyt aikaa juuri sekunttia kauempaa. Vähän pidempään kestikin sitten kuvan muokkaaminen. On aika nuivaa, että ainoa kuvankäsittelyyn soveltuva ohjelma koneellani on Paint. Toisaalta, mitään kehittyneempää ohjelmaa en sitten osaisikaan taas hallita, joten ehkä tuttu ja turvallinen piirrosohjelma on lopulta minulle kuitenkin paras.

Jatkossa yritän olla liikaa lupailematta tulevista kirjoituksista, mutta koska nyt kovalevyllä on täysin valmiiksi työstettynä muutamia juttuja, uskallan sanoa, että parin päivän sisällä luvassa on kirjoituksia ainakin yhdestä tanssiohjelmasta, levystä, näyttelijästä ja elokuvaohjaajasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti