maanantai 16. marraskuuta 2009

Jihuu!

Tämä viikko alkoi hyvin!

Ensinnäkin flunssa alkaa olla voitettu. Tämän päivän vielä lepäilen, mutta tässä samalla etsin verokorttiani. Tämä onnellinen tyttö sai nimittäin loppuviikoksi töitä! Huomenna matkaan isäni luo ja keskiviikosta perjantaihin olen hänen työkaverinsa. Menen sijaiseksi kouluun kokeilemaan pitkän tauon jälkeen, vieläkö minua oikeasti kiinnostaa äikän opettajan työt.

Sen verran paljon on tullut sijaisena toimittua, ettei työt varsinaisesti enää jännitä. Enemmän mietityttää, millaisia oppilaita pääsen opettamaan. Lisäksi toivon, että tällä kertaa minun ei tarvitse opettaa runousoppia. Edellisellä sijaistamiskerralla jouduin muistaakseni kahdeksasluokkalaisille opettamaan runomittoja, eikä homma mennyt aivan putkeen. Jos opettajaa aihe kiinnostaa tasan yhtä vähän kuin oppilaita, opetus ei yksinkertaisesti suju. Jotenkin sentään siitäkin runotunnista selvittiin, mutta toistamiseen en sijaisena, ainakaan täysin kylmiltääni, halua joutua luokan eteen selittämään runoudesta yhtään mitään.

Nyt täytyy jatkaa mappien ja laatikoiden penkomista, jotta kadonnut verokortti kaivautuisi jostain esiin. Lisäksi täytyy käydä lunastamassa liput perjantain Twilight-näytökseen, jotta voin rauhassa odotella työviikon jälkeistä rentoutumista.

Toivottavasti muidenkin viikko on lähtenyt hyvin käyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti