sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Sunnuntai on lepopäivä

Onneksi eiliseltä videovuokraamoreissulta mukaan tarttui Paluu tulevaisuuteen -leffan lisäksi pari muutakin elokuvaa. Niitä tarvitaan tänään, sillä viime yönä aloin yskiä ja minulle nousi kuume, minkä vuoksi aion pysytellä tänään levossa. Kuume on jo poissa, mutta keukoissa tuntuu yskän jälkeen pahalta. Oikeasti pelottaa, mitä sikainfluenssa saa hengityselimilleni aikaiseksi, kun aivan tavallinen pikkuflunssa jo saa keuhkot sekaisin. Toisaalta on ihan hyvä, että kropassa jokin osa muistuttaa, että nyt on tärkeää pysytellä ainakin tämä sunnuntaipäivä levossa, eikä ainakaan kannata lähteä Kinokoplan näytöksen köhivät yleisön sekaan metsästämään pahempia flunssaviruksia. Yksinkertaisesti nyt ei ole hyvä hetki sairastella, sillä ensi perjantaina haluan päästä katsomaan Twilight - Uusikuu -leffaa kaverin kanssa :D

Kunhan olen keittänyt itselleni ison pannullisen hyvää teetä ja valmistellut läjän voileipiä, heittäydyn sängylleni katsomaan Broken Flowers -leffaa.



Olen ilmeisesti jäänyt jumiin Bill Murrayn surumielisiin kasvoihin, koska tämä on jo kolmas katsomani leffa parin viikon sisällä, jossa Murray esittää hieman masentunutta keski-ikäistä miestä. Mutta mikäs miehen roolisuorituksia on katsellessa, kun Murray tekee hienoa ja varmaa työtä.

Lämmin juoma, leivät, leffa ja lepo, siinä seuraavien tuntien ajankulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti