lauantai 14. marraskuuta 2009

Löhöilylauantai

Pjuuh, millainen viikko takana! En ole nukkunut yhtään yötä hyvin ja normaalisti tällä viikolla. Nukkumatti vierailee luonani ilmeisesti vasta lehdenjakajan jälkeen, mikä on johtanut siihen, että päivisin en tietenkään jaksa tehdä yhtään mitään. Alkuviikosta olin niin tyhmä, että jätin hommat oikeasti tekemättä, mikä tarkoitti tietysti paniikinomaista ahertamista keskiviikkona ja torstaina. Torstai-iltana oli vielä suuret Humanistisitsit, joten ilta venähti Vegasin tanssilattialla pilkkuun asti. Kaltaiselleni yökukkujallehan tuollainen valvominen sujui jo masentavalla rutiinilla.

Eilispäivän taistelin päiväunia vastaan, koska halusin mennä kerrankin ajoissa nukkumaan. Nukahdin ennen yhtätoista, mutta kolme tuntia myöhemmin heräsin näiltä myöhäisiltä "päikkäreiltä", eikä uni tullut ennen aamua :(

Mikä onni ja ihanuus, että tänään olen voinut tehdä asioita rauhassa ja vapaasti. Tein mm. yli tunnin reippaan kävelylenkin, jonka päätin videovuokraamoon. Loppuillan aikana aion syödä hyvin ja katsoa Paluu tulevaisuuteen -elokuvan. Leffan osaan ulkoa, mutta se ei haittaa, koska voin antaa itseni nukahtaa vaikka tv:n ääreen, jos alkaa unettaa, eikä tarvitse taistella nukahtamista vastaan nähdäkseni leffan loppuun. Tärkeintä on, että huomenna saan katsoa kaikki dvd:n lukuisat ekstrat!

Hauskaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti