maanantai 9. marraskuuta 2009

So you think you can dance dance dance

Viime viikkoina iltapäivieni piristys on ollut Nelosella esitettävät Tanssi, jos osaat -sarjan uusinnat. Lähetin viime keväänä kanavalle toivomuksen, jotta loistavan sarjan toinen ja kolmas tuotantokausi uusittaisiin viimein. Harmi kyllä upeaa toista tuotantokautta ei uusittu, mutta hyvä, että edes tämä kolmas kausi nähdään toistamiseen. Ymmärrän toki, ettei yksin minun toiveeni vaikuttanut uusintapäätökseen, mutta haluan uskoa, että pikkuriikkinen vaikutus palautteellani kuitenkin on ollut :)

Olen jo kertaalleen jaksot nähnyt, joten voittaja on minulle siis selvä. Nyt seuraan sarjaa nähdäkseni uudelleen upeita tanssiesityksiä. Jo uusituista jaksoista voisin nostaa esiin ainakin Jamien ja Hokin esittämän "Kolibri ja kukka" -jazzkoreografian. Tämä Wade Robsonin suunnittelema koreografia voitti aikoinaan Emmyn ja on yksi sarjan tunnetuimpia esityksiä.



Yksi suosikkitanssijoistani, Jesús, putosi viime viikolla pois. Hymyllään synkimmänkin syyspäivän valaisseen tanssijan krump oli hauskaa katsottavaa.



Toistaiseksi sarjassa on vielä suosikeistani mukana Danny, Neil, Hok ja Lacey. Varsinkin Dannyn piruetteja ja loikkia voisin katsella loputtomasti ja siksi tavallaan olin jopa tyytyväinen, että hän oli useampaan otteeseen pudotusuhan alla, jotta näin miehen sooloesityksiä.



Jos laskin jaksojen kulun oikein, ensi viikon keskiviikkon jaksossa luvassa on kaksi kauden suosikkiesityksistäni. Mia Michaelsin suunnittelemaa nykytanssiesitystä ja Mandy Mooren tekemä jazzkoreografiaa ei todellakaan kannata missata!

Aiempi Tanssi, jos osaat -kirjoitukseni on muuten luettavissa täältä. Teksti voi vähän spoilata kolmatta ja varsinkin neljättä kautta, mutta voittajia se ei sentään paljasta.

Lopuksi vielä toive sarjan tuottajalle Nigel Lythgoelle. Voisitko Nigel mitenkään harkita, että tämä sarja julkaistaisiin dvd:llä? Huonolaatuisten YouTube-videoiden katselu kun ei tee oikeutta näille upeille tanssiesityksille. Lisäksi SYTYCD-videoita jatkuvasti poistetaan netistä, joten esim. tuon vanhemman postaukseni kymmenestä videosta jouduin peräti yhdeksän videota linkittämään tänne uudelleen. Minä olen valmis maksamaan vaikka 40 euroa yhdestä tuotantokaudesta, kunhan voin nauttia sarjan jaksoista ja tanssinumeroista laillisesti vaikka keskellä yötä.

Tanssi, jos osaat! Nelosella ti-pe n. klo 15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti