keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Levylautasella: Kasabian - West Ryder Pauper Lunatic Asylum

Harvemmin menee pari viikkoa siihen, että saan selvitettyä jonkin päähän tarttuneen biisin nimen. No tällä kertaa en edes ollut erityisen aktiivinen salapoliisi, kun päässäni soi uuden Sony Bravia -maninoksen kappale. Ajattelin, että ilman muuta jossain vaiheessa biisi alkaa soida enemmänkin. Ja niin kävi, biisi alkoi soida myös tavallisissa jalkapallolähetyksissä ja selvisi, että kyseessä on Kasabianin Underdog-kappale.



Totta puhuen tunsin itseni tyhmäksi huomattuani, mikä bändi oli kyseessä. Kyllähän minun nyt Kasabian olisi pitänyt tunnistaa! Mutta todettakoon samaan hengenvetoon, että olin tunnistanut bändin itselleni tutuksi, vaikken saanut oikeaa bändin nimeä mieleen.

Koska selvästi Kasabianilta oli syntynyt uutta tuotanto, josta en ollut tietoinen, päätin katsoa Spotifysta, mitä levyjä sieltä bändiltä löytyisi. Löytyihän sieltä myös bändin hiljattain julkaistu uutukainen.

Uusi levy, West Ryder Pauper Lunatic Asylum, on ehkä laadultaan hieman epätasainen, mutta erityisesti kaksi ekaa biisiä, Underdog ja Where Did All The Love Go?, ovat jo nyt päässeet tehosoittooni ja korkealle Kesähitti 2009 -listallani. Mielestäni tuo kakkosbiisi on itse asiassa Underdogia parempi, mutta koska Underdog soi mm. alle 21-vuotiaiden EM-futiskisojen tv-lähetyksissä, taitaa siitä tulla virallinen kesäbiisini. Futiksesta lisää jossain vaiheessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti