perjantai 5. kesäkuuta 2009

Rästitekstejä

Oi voi... Blogi raukka on joutunut olemaan ilman uusia tekstejä, kun kirjoittaja on keskittynyt muihin puuhiin.

Olin viimeksi kirjoittanut The Crashin keikasta, ja sen jutun yhteydessä lupailin kirjoittavani myös muista näkemistäni keikoista. Nuo keikat olivat Jenny Wilsonin ilmaiskeikka Levykauppa Äx:n uuden myymälän avajaisissa ja Aikakoneen keikka Aatussa.

Jennyn keikasta voin kertoa sen verran, että nainen soitti kahden taustamuusikon kanssa Äx:n pikkuruisella lavalla. Myyntihyllyjen väliin sulloutuneet kuuntelijat saivat kuulla erinomaisen minikeikan. En nyt saa enää palautettua mieleen, soittiko Jenny keikalla 3 vai 4 biisiä, mutta uuden Hardships-levyn biiseistä keikalla kuultiin ainakin Clattering Hoovers, The Wooden Chair ja Anchor Made Of Gold. Livenä Jenny oli totta puhuen yllättävän hyvä. Ilmaiskeikan jälkeen harmitti, ettei minulla ollut varaa mennä illalla naisen keikalle Klubille.

Aikakoneesta olisin kirjoittanut, koska mielestäni on hassua, että bändi edelleen tekee keikkoja. Aivan täysin en päässyt perille, tuliko laulu oikeasti taustanauhalta vai lauloiko bändi oikeasti. Valtavassa yleisömassassa en juuri lavalle nähnyt, mutta miksauspöydän toimintaa kyllä näin ja sen sai epäilemään mahdollista taustanauhojen käyttöä. No mutta tulipa biisit nauhalta tai ei, niin ainakin yleisö oli villiä ja piti hauskaa.

Nyt kun on saanut vanhat lupaukset lunastettua, voin ruveta julkaisemaan uusia tekstejä. Niitä ilmestyy ihan kohta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti