maanantai 24. elokuuta 2009

EM-futista 23.8.-10.9.2009

Kuten edellisessä kirjoituksessani mainitsin, Suomessa alkoi eilen naisten jalkapallon EM-kisat. Otteluita pelataan Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella ja Lahdessa. Vaikka et normaalisti katsoisikaan televisiosta jalkapalloa, nyt kannattaa mennä jännittämään Euroopan parhaiden naisfutismaiden otteluita katsomoon. Naisten jalkapalloa ei juurikaan kannata verrata miesten jalkapalloon. Jos koet, ettet ymmärrä miesten peleistä mitään, kokeile ihmeessä seurata naisten otteluita. Voi olla, että jalkapallon hienoudet selviävät sinulle naisten pelien kautta :)


kuva täältä

Suomessa pelattavissa EM-kisoissa mukana on 12 maata: Italia, Venäjä, Englanti, Ruotsi, Norja, Ranska, Islanti, Saksa, Ukraina, Tanska, Hollanti ja tietysti isäntämaa Suomi. Eilisessä ottelussa Suomi voitti hienosti Tanskan 1-0 Olympiastadionilla. Itse jouduin katsomaan ottelun telkkarista Turussa, mikä harmi, etten päässyt Stadikalle kannustamaan joukkuetta. Vielä ikävämpää oli, ettei hienoa ottelua ollut paikanpäällä seuraamassa edes 20000 silmäparia.

Jalkapallo näyttää parhaalta aina kentän laidalta seurattuna. Nyt kannattaa ainakin kaikkien Turun, Helsingin, Tampereen ja Lahden lähellä asuvien lähteä nauttimaan jalkapallon arvoturnauksen tunnelmasta stadioneille. Lisätietoa kisoista löytyy kisojen virallisilta nettisivuilta ja lippuja voi ostaa ja varata mm. täältä.

Huomenna minut voi bongata seuraamasta Turussa Ruotsi-Venäjä-ottelua. Vielä en tiedä, kumman joukkueen kannattajaksi ottelun tiimellyksessä ajaudun, mutta uskon katsomossa olevan hauskaa, vaikkei Suomi kentällä olekaan.

Lähtekää muutkin kannustamaan jalkapalloilevia naisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti