sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Huonon päivän hyödyntämistä

Vapusta on toivuttu, mutta tänään en juuri jaksa kodistani poistua. En muista koskaan kärsineeni yhtä hankalasta siitepölyallergiasta kuin tänä keväänä. Kaiken lisäksi vappuna tuli kerättyä keuhkot täyteen Puolalanpuiston maaperää, joten hengittäminen ei suju kovinkaan helposti.

Koska tällaisena huonona päivänä ei juuri mitään jaksa tehdä, olen keskittynyt istumaan tietokoneen ääressä ja lataamaan lisää musiikkia iPodiini. Soittimeni on iPodien ensimmäistä sukupolvea, mutta laitteen vanhuus ei harmita minua, sillä siihen mahtuu musiikkia vähintäänkin riittävästi. 40 gb:n muistista olen saanut käytettyä juuri ja juuri 3 gigaa. Juuri nyt soittimessa on 809 kappaletta, mikä ei ihan hirveästi vielä ole, mutta voisin kuunnella musiikkia kolme vuorokautta ilman, että joutuisin kuulemaan saman biisin uudelleen.


Rakastan niin paljon käsissä hypisteltäviä vinyyli- ja cd-levyjä, etten pahemmin ole jaksanut täyttää tietokoneeni tai iPodini kovalevyä digitaaliseen muotoon pakatulla musiikilla. Tosin täytyy myöntää, että iPodin täyttämistä on hidastanut puuhan hankaluus. Macin tietokoneella täyttäminen sujuisi huomattavasti nopeammin kuin vanhalla tietokoneellani tai cd-asemattomalla miniläppärilläni.

Toinen iPodin täyttämistä hidastanut tekijä on ollut laitteen kovalevyn sekoaminen. Olin jo julistanut laitteen kuolleeksi, kun vanhana kännyköiden kokoojana päätin vielä avata soittimen. Parin piuhan irroittamisen, uudelleen liittämisen ja reilun ravistelun jälkeen laite on taas toiminut moitteetta :D

Nyt taidan palata tuon latailupuuhan pariin uudelleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti