perjantai 3. kesäkuuta 2011

Lomille lähdössä

Huomenna se virallisesti alkaa, minun kesäloma. Tai virallisesti ja virallisesti.... Tällaisella haahuilevalla yliopisto-opiskelijalla on vaikeuksia erottaa, koska kesäloma tarkasti alkaa tai alkaako se ollenkaan, joten olen vain päättänyt, että loma alkaa samaan aikaan kuin koululaisilla, olipa tiedossa sitten kesätöitä tai -opintoja.

Alkavan loman kunniaksi on tullut tänään soiteltua useampaankin otteeseen Cliff Richardin Summer Holiday -kappaletta.


Biisi sattui ihan vanhingossa tulvimaan tänään korviini kuunnellessani kesän kunniaksi isän vanhoja c-kasetteja. Siitäkin tietää, että on kesä, kun isän 70-luvulla äänittämät kasetit täytyy kaivaa esiin. Jotenkin nuo pirteänväriset c-kasetit ja niiltä soiva musiikki vain sopivat niin täydellisesti kesään.



Tänä vuonna aloitan kesälomani vuosien tauon jälkeen reissaamalla Ruotsiin. Varsinainen syy matkalle on tiistaina pelattava Ruotsi-Suomi-futismaaottelu, mutta ehdinpä tiistai-iltapäivästä ja keskiviikkona vähän kierrellä ihailemassa kaupunkiakin. Jos sinulla on vinkata hyvää ravintolaa, kahvilaa tai vaikkapa levykauppaa Tukholmasta, jaa toki vinkkisi kommenttilaatikossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti